Werkwijze

Werkwijze

Op een eenvoudige maar effectieve manier werken aan gezondheid, dat is waar ik voor sta. Mijn werkwijze hou ik dan ook graag eenvoudig. Het merendeel van mijn aanbod bestaat uit een éénmalig consult. Na afloop van het consult ontvang je een advies op maat want iedereen is uniek en heeft andere uitdagingen in het leven. Hoe ik werk verschilt per consult, meer informatie vind je bij de diensten die ik aanbied.

Ik bied geen maandenlange trajecten aan. Puur omdat ik de ervaring heb dat mijn adviezen snel resultaat geven. Ook vul ik naast deze consulten je file met heel veel waardevolle adviezen. Hiermee kun je zelf aan de slag en daardoor hoef je vaak geen extra consulten te plannen. Daarnaast ben ik per app en mail bereikbaar. Ik wil dat jij met zo min mogelijk consulten, zo snel mogelijk richting een fit en blij leven gaat. Op deze manier wordt gezonder leven betaalbaar voor je en het belangrijkst: je kweekt skills for life!

De uitzondering hierop is wanneer je veel wilt afvallen. (meer dan 10 kg) Hier neem ik met jou graag wat meer de tijd voor. Afvallen gaat nou eenmaal niet snel als je het op een gezonde en duurzame manier aanpakt en verandering van leefstijl heeft een brede benadering nodig, wat je niet in een paar consulten kunt stoppen. Uiteraard gaat het plannen van de consulten altijd in overleg met jou. Meer informatie vind je bij de dienst Slankprogramma.

Disclaimer

Ik ben opgeleid om gezonde mensen met voedings- en leefstijl vraagstukken te begeleiden. Bij medische klachten of complicaties zoals bijvoorbeeld diabetes, een hoge bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte, bij andere medische klachten of bij voedselallergieën waarvoor je een specifiek dieet moet volgen verzoek ik je eerst contact op te nemen met je huisarts, een medisch specialist of een diëtist. Ik stel geen medische diagnose en bied geen orthomoleculair therapeutisch behandeltraject.

Mijn advies is geen vervanging voor het gebruik van medicatie of medisch advies.  Het is uitsluitend bedoeld ter ondersteuning. Minderen of stoppen met medicatie dient altijd overlegd te worden met de desbetreffende medisch specialist. Samenwerking met jouw huisarts of medisch specialist is uiteraard mogelijk.

Ik geef enkel advies over voeding, leefstijl en eventueel suppletie. Supplementen zijn geen vervanging voor voeding. Bij het geven van voedingsadvies hou ik uiteraard rekening met jouw voorkeuren.