Tarieven

Extra informatie

DienstTarief
KennismakingsgesprekGratis
Slaapconsult€125
Burnoutconsult€125
Fitconsult €125
Kickstart Slankprogramma (6 weken)€195
Mindshift Slankprogramma (12 weken)€350
Vervolggesprek Slankprogramma/overige consulten€30-45
Voetreflexologie€45
Access Bars sessie€60
Access Bars sessie in combinatie met consult/programma €50
Access Bars sessie in combinatie met gezichtsreflexologie€75

De consulten bestaan zowel uit directe tijd als indirecte tijd. Met directe tijd wordt het consult zelf bedoeld, met de indirecte tijd de tijd die nodig is voor het voorbereiden en het uitwerken van het consult en het opstellen van het voedings- en leefstijl advies. Soms is hier extra tijd voor nodig. Dit verschilt per persoon en per programma. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. De gehanteerde tarieven zijn vrij van btw. De kosten voor eventueel aanschaf van supplementen zijn voor eigen rekening.

Vergoedingen

Simply Holistic is  aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kan een deel van de consulten vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. 

Op de pagina Vergoeding via je zorgverzekering zie je wat wanneer wordt vergoed. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Raadpleeg bij twijfel van te voren je zorgverzekeraar.  Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Verhinderd

Ben je verhinderd om op een gemaakte afspraak aanwezig te zijn, dan dient deze afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch geannuleerd te worden. Wanneer een afspraak niet op tijd wordt afgemeld worden de kosten van het betreffende consult wel in rekening gebracht. Deze zijn niet te declareren bij je zorgverzekeraar.

Locatie

Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis. Zie je geen mogelijkheid om naar de praktijk te komen dan is huisbezoek mogelijk. Wanneer je binnen een straal van 5 km van mijn praktijk woont, is dit kosteloos. Woon je hierbuiten, dan wordt er een toeslag van 35 cent per extra kilometer berekend met een maximum afstand van 20 km.

De consulten kunnen ook online of per telefoon plaatsvinden. Hierbij vervallen de lichaamsanalyse, bloeddruk- en glucosemeting en is er geen Access Bars sessie mogelijk.