Slaapproblemen

  • Heb je moeite met in- of doorslapen?
  • Word je te vroeg wakker en staat je brein “aan”?
  • Ben je voortdurend moe?
  • Kun je niet ontspannen, pieker je veel?
  • Heb je moeite met slapen door onregelmatige werktijden?

Het sloopt je lijf en vergalt je plezier in het leven

Slaap is ontzettend belangrijk voor de gezondheid. Zo belangrijk dat je het een eerste levensbehoefte kunt noemen. Tijdens je slaap herstellen je spieren en je hersenen. In het eerste deel van je slaap, de kernslaap, komen vooral je spieren tot rust. Tijdens het tweede deel, de remslaap, verwerk je  tijdens het dromen alle gebeurtenissen en emoties die je gedurende de dag hebt meegemaakt.

Herinneringen worden opgeslagen op de harde schijf en afvalstoffen worden afgevoerd. Wanneer je deze tweede fase niet ingaat, door slecht slapen maar ook door gebruik van slaapmedicatie, loopt je harde schijf vol en raakt je brein overbelast. Je kunt je niet meer concentreren, niet meer op woorden komen, je krijgt mist in je hoofd, sombere gedachten of huilbuien, je weerstand vermindert en op lange termijn ontwikkel je tal van gezondheidsklachten zoals overgewicht, hart-en vaatziekten, depressie en burnout.

Wacht niet te lang!

Een slechte nacht of een korte periode slecht slapen kan echt geen kwaad. Maar loop er niet te lang mee door. Uit ervaring weet ik wat voor impact het heeft op je leven, maar ook dat er enorm veel aan te doen is. Met al mijn kennis en ervaring help ik jou snel weer goed en diep te slapen en vooral: energiek en uitgerust aan de dag te beginnen.


Diensten

Slaapconsult 

Een voedings- en leefstijladvies zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om kwaliteit van je slaap en energie te verbeteren. 

Access Bars

Een zachte energetische behandeling die heerlijk ontspannend is en het je mogelijk maakt los te laten wat jou niet langer dient.