Slaapconsult

Met dit consult gaan we gericht voeding inzetten om je slaap en energie te verbeteren. Daarnaast kijken we naar de invulling van jouw dag, want wat je overdag wel en niet doet, heeft ook een groot effect op de kwaliteit van je slaap. Bij slaapproblemen is er niet één specifieke oplossing, het is de de optelsom van meerdere kleine aanpassingen. Welke dat zijn voor jou, zoek ik precies uit. Je kunt al snel een stuk beter gaan slapen en meer energie hebben!

Wat kun je verwachten?

Telefonisch kennismakingsgesprek (20-30 min)

Hierin vertel je mij wie je bent,  waar je tegenaan loopt en wat je doel is. Ik zal je een aantal vragen stellen waardoor we meteen weten of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Als blijkt dat ik jou om wat voor reden dan ook, niet kan of mag begeleiden of wanneer ik twijfels heb of ik jou kan helpen je doel te behalen, zal ik je verwijzen naar je eigen arts of therapeuten in mijn netwerk. Waarschijnlijk kan ik je al wat advies geven omtrent je hulpvraag. Je haalt dus altijd iets uit dit gesprek!

Als ik verwacht jou goed te kunnen begeleiden en jij een goed gevoel hebt bij mijn werkwijze plannen we een intake gesprek in. Ik mail je een file met het intakeformulier en een vragenlijst. Hiermee krijg ik een compleet beeld van jou en waar eventuele triggers voor je slaapprobleem zitten. Deze vul je in, ruim voor aanvang van ons intake/advies gesprek. 

Intake/adviesgesprek (60 min)

Tijdens het intake/adviesgesprek bespreken we het intakeformulier en de ingevulde vragenlijst. Na afloop ontvang je een persoonlijk voeding, suppletie- en leefstijl advies per mail waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Met dit advies krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt om kwaliteit van je slaap en energie te verbeteren.

Hoe verder?

Per Whatsapp of mail hou je mij op de hoogte van hoe het met je gaat. Ook kun je eenvoudige vragen stellen. Wanneer ik wat meer tijd nodig heb om iets voor je uit te zoeken of wanneer je meerdere vragen hebt kunnen we een vervolggesprek plannen.