Fitconsult

  • Wil je afvallen of aankomen, maar geen lang programma aangaan? 
  • Heb je genoeg discipline om zelf met een advies of dagmenu aan de slag te gaan?
  • Heb je last van bloedsuikerschommelingen, een opgeblazen buik, onrustige huid, vermoeidheid of verminderde weerstand en wil je dat met voeding verbeteren?
  • Weet je al aardig wat over voeding, maar heb je specifieke vragen omtrent wat jouw lijf nodig heeft?

Kies dan voor een eenmalig voedingsadvies: het fitconsult

Dan weet je precies hoe je ervoor staat, ontvang je een persoonlijk advies bomvol tips en op verzoek een voorbeeld dagmenu waarmee je meteen aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten?

Kennismakingsgesprek (20-30 min)

Tijdens dit gratis en vrijblijvend gesprek vertel je mij wat jouw doelen en vragen zijn. Vóór aanvang van het intake/adviesgesprek vul je het intakeformulier en de vragenlijsten in die ik je mail. Daarnaast hou je vijf dagen lang bij wat je eet op de Eetmeter van het Voedingscentrum. Hierdoor krijg ik goed inzicht in wat en hoeveel je eet, of je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt en waar mogelijk oorzaken liggen bij eventuele klachten.

Intake/adviesgesprek (60 min)

Tijdens dit gesprek bespreken we de ingevulde vragenlijsten en je voedingsdagboek in de Eetmeter en doen we indien gewenst een lichaamsanalyse (meting van gewicht, percentage vet/spiermassa, visceraal vet en middelomtrek) en medische check (meting van bloeddruk en glucose) Na afloop van dit gesprek ontvang je per mail jouw analyse met een persoonlijk voedings- en suppletie advies, vol tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je kunt, indien gewenst, een voorbeelddagmenu ontvangen om je eetpatroon op een simpele manier aan te passen.  

Hoe verder?

Per Whatsapp of mail kun je eenvoudige vragen stellen. Wanneer je meerdere vragen hebt of resultaten wilt bespreken kunnen we een vervolggesprek plannen. Ook kun je naar aanleiding van het voedingsadvies een programma op maat starten.