Fitconsult

  • Wil je afvallen of aankomen, maar geen lang programma aangaan? 
  • Heb je genoeg discipline om zelf met een advies of dagmenu aan de slag te gaan?
  • Heb je last van bloedsuikerschommelingen, een opgeblazen buik, onrustige huid, vermoeidheid of verminderde weerstand en wil je dat met voeding verbeteren?
  • Weet je al aardig wat over voeding, maar heb je specifieke vragen omtrent wat jouw lijf nodig heeft?

Kies dan voor een eenmalig voedingsadvies: het fitconsult

Dan weet je precies hoe je ervoor staat, ontvang je een persoonlijk advies bomvol tips en op verzoek een voorbeeld dagmenu waarmee je meteen aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten?

Kennismakingsgesprek (20-30 min)

Tijdens dit gratis en vrijblijvend gesprek vertel je mij wat jouw doelen en vragen zijn. Vóór aanvang van het intake/adviesgesprek vul je het intakeformulier en een neurotransmitter test in die ik je mail. Daarnaast hou je vijf dagen lang bij wat je eet op de Eetmeter van het Voedingscentrum. Hierdoor krijg ik goed inzicht in wat en hoeveel je eet, of je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt en waar mogelijk oorzaken liggen bij eventuele klachten.

Intakegesprek (60 min) en adviesgesprek (45 min)

Tijdens dit gesprek bespreken we de ingevulde intake, de neurotransmitter test en je voedingsdagboek in de Eetmeter en doen we indien gewenst een lichaamsanalyse (meting van gewicht, percentage vet/spiermassa, visceraal vet en middelomtrek) en medische check (meting van bloeddruk en glucose) Na afloop van dit gesprek ga ik voor je aan de slag en maak ik jouw analyse met een persoonlijk voedings- en suppletie advies. We bespreken dit advies tijdens het vervolgconsult wat we een week later plannen. Na dit gesprek staat het complete advies waarmee je zelfstandig aan de slag kunt in je file. Indien gewenst, kun je een persoonlijk maandmenu gebaseerd op jouw voorkeuren en doelstellingen ontvangen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Hoe verder?

Per Whatsapp of mail kun je eenvoudige vragen stellen. Wanneer je meerdere vragen hebt of resultaten wilt bespreken kunnen we een vervolggesprek plannen. Ook kun je naar aanleiding van het voedingsadvies een programma op maat starten.