Burnoutconsult

Met dit consult gaan wij jouw voeding bekijken en gericht aan de slag zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om weer goed in je vel te komen. Daarnaast kijken we naar je leefstijl, gaan we de stressoren aanpakken en door kleine aanpassingen de kwaliteit van je slaap, je stressbestendigheid en je gemoedstoestand verbeteren en daarmee je herstel bevorderen. Je kunt je al heel snel een stuk beter en blijer gaan voelen!

Wat kun je verwachten?

Telefonisch kennismakingsgesprek (20 min)

Hierin vertel je mij wie je bent,  waar je tegenaan loopt en wat je doel is. Ik zal je een aantal vragen stellen waardoor we meteen weten of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Als blijkt dat ik jou om wat voor reden dan ook, niet kan of mag begeleiden, of wanneer ik twijfels heb of ik jou kan helpen je doel te behalen, zal ik je verwijzen naar je eigen arts of therapeuten in mijn netwerk. Waarschijnlijk kan ik je al wat advies geven omtrent je hulpvraag. Je haalt dus altijd iets uit dit gesprek!

Als ik verwacht jou goed te kunnen begeleiden en jij een goed gevoel hebt bij mijn werkwijze plannen we een intake gesprek in. Ik mail je een file met het intakeformulier en een neurotransmitter test. Hiermee krijg ik een compleet beeld van jou en waar je stressoren zitten. Deze vul je in, ruim voor aanvang van ons intake gesprek. 

Intakegesprek (60 min) en adviesgesprek (45 min)

Tijdens het intakegesprek bespreken we het intakeformulier en de neurotransmitter test. Na afloop van dit gesprek ga ik voor je aan de slag en maak ik jouw analyse met een persoonlijk voedings,- suppletie en leefstijl advies. We bespreken dit advies tijdens het vervolgconsult wat we een week later plannen. Na dit gesprek staat het complete advies waarmee je zelfstandig aan de slag kunt in je file. Met dit advies krijg je alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt om sneller te herstellen van je burn-out.

Hoe verder?

Per Whatsapp of mail hou je mij op de hoogte van hoe het met je gaat en kun je eenvoudige vragen stellen. Wanneer ik wat meer tijd nodig heb om iets voor je uit te zoeken of wanneer je meerdere vragen hebt kunnen we een vervolggesprek plannen.