Access Bars

  • Ben je druk in je hoofd?
  • Kom je niet in slaap door gepieker?
  • Heb je moeite met het loslaten van emotionele gebeurtenissen?
  • Leef je vaak in het verleden?
  • Ben je overweldigd door alles wat je moet doen en onthouden?
  • Denk je vaak: ‘ik kan dit niet’ of ‘zo ben ik nou eenmaal’?
  • Ben je veroordelend naar anderen, en vooral naar jezelf?
  • Loop je vast op een bepaald punt waardoor je geen beslissing kunt nemen?
  • Heb je stress, slaapproblemen, een depressie of burnout?
  • Ben je gewoon niet zo blij?

Laat dan je Bars nalopen!

De Bars zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd staan voor alle aspecten van het leven. Hoe jij denkt en oordeelt over bijvoorbeeld je lichaam, de liefde of geld. Deze punten worden bij de Bars sessie zacht aangeraakt waardoor de vastzittende energie kan worden losgelaten. Alle ballast, je beperkende gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Wat gebeurt er met je Bars tijdens de sessie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de hersencellen ovaal worden als ze negatief beïnvloed worden door gedachten en gevoelens. Dit kan voor ongemak of ziekte zorgen. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorm aannemen. 

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op de elektrische hersenactiviteit. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven beperken.

Wat is het resultaat van een Bars sessie?

Men ervaart na afloop van een Bars sessie meer ruimte in het hoofd, een diepe ontspanning alsof je uren gemediteerd hebt. Maar er kan nog meer veranderen. Dat is per persoon verschillend. Je kunt merken dat je minder last hebt van stress, piekeren, depressie, adhd, add, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid en migraine. Tot drie tot vier weken na de sessie kan er nog verandering optreden. Op z’n minst zul je een diepe ontspanning ervaren. In het beste geval laat je los wat jou niet meer dient en zal er een positieve verandering in je leven plaats kunnen vinden.

Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, psychologen, atleten en vele anderen.

Wat kun je verwachten?

Kort intake gesprek (10 min)

Op jouw verzoek praten we vooraf kort over jouw grootste struikelblok in het leven. Wat zou je graag willen veranderen? Bij de sessie kan ik je dan gerichte vragen stellen om blokkades mogelijk op te heffen. Dit is niet verplicht. Je hoeft mij niets te vertellen en je hoeft tijdens de sessie niet te praten. Jij bepaalt wat er gebeurt.

Access Bars sessie (70 min)

Je gaat op de behandeltafel liggen. Ik laat eerst de energie stromen door je hoofd, voeten en handen kort aan te raken. Daarna ga ik alle 32 punten op je hoofd af. Hierbij raak ik ze heel zacht aan, ongeveer 5 minuten per punt. Je mag ontspannen en genieten!